Stolt Bryggeri

FEIR2858.jpg

STOLT BRYGGERI

Det startet med…

Mikael Slettedal; ivrig hjemmebrygger og tidligere proff-brygger overtok bryggerilokalene til Stjørdalsbryggeriet og fikk etter kort tid med seg to engasjerte medeiere for å starte på den spennende jobben med å etablere et nytt og kreativt bryggeri; Stolt Bryggeri AS. Bryggeriet holder til i lokalene på Hjelseng Gård, kun 4 km fra sentrum av Stjørdal

Stolt Bryggeri ble etablert i Januar 2018, offentlig lansert i Mars 2018 og ble raskt distribuert over hele Trøndelag. De første variantene som ble produsert var for dagligvare, men utviklingen av nye sterke øl var i gang. Ølet ble tappet på aluminiumsboks, et bedre alternativ for både miljøet og øl-kvaliteten. I begynnelsen ble tappingen leid inn av to smarte fyrer i Haugesund, men etterhvert begynte et samarbeid med et lokalt bryggeri som hadde en egen tappelinje. Et godt eksempel på det kameratslige miljøet i bransjen. Vi har nå syv faste øl i sortimentet pluss to øl for sesongene. Det kommer stadig nyheter i utvalget og det er nå en stor satsing på gang for å øke eksporten. Vi er tre ansatte med til sammen to årsverk i bryggeriet.

Vårt fokus er på det lokale hvor vi bruker lokale råvarer til våre øl så lenge det finnes råvarer i Norge av tilsvarende eller bedre kvalitet. Vi jakter etter de fantastiske råvarene som finnes i Trøndelag med de gode historiene som hører til. Om du har tips til en unik lokal råvare så er vi veldig interessert i å høre fra deg

Vi håper du besøker oss i bryggeriet for en hyggelig prat eller støtter oss ved å kjøpe våre produkter.

Skål!l.

 

Våre pakketilbud
Vi vil gjerne vise fram de flotte bryggerilokalene våre og vil gledelig dele vår kunnskap om øl og brygging. Se våre forskjellige tilbud.

 • Pakke 1 - Omvisning

  Vi tilbyr omvisninger i samarbeid med Hjelseng Gård, ta kontakt på hjelseng.no for nærmere avtale.

   

 • Pakke 2 - Ølsmaking

  Gjestene får en omvisning i bryggeriet samt en smak av 3 forskjellige øl.

  Pris pr. kuvert 295,-
  Varighet omtrent 30 minutter

   

 • Pakke 3 - Ølsmaking

  Gjestene får en omvisning i bryggeriet, innføring i bryggekunsten samt en smak av 5 forskjellige øl.

  Pris pr. kuvert 495,-
  Varighet omtrent 1 time og 30 minutter

 • GROWLER

  Growler er et kjent konsept i utlandet men som nå begynner å få fart her i gamlelandet. Konseptet er enkelt, miljøvennlig og morsomt. Vi fyller øl på dine medbrakte flasker eller du kan kjøpe en av våre. Vi har en egen maskin som fyller flaskene med ditt eget valg av øl fra en av våre varianter for dagen. Flaskene fylles med mottrykk på en hygienisk måte slik at holdbarheten ikke blir nevneverdig påvirket. Etter flaska er tom så kommer du tilbake og får refill for en rabattert pris siden du allerede har betalt for flaska.

  Pris for ny flaske med innhold (2 liter) 359,- ink. mva.
  Pris for refill (2 liter), 229,- ink. mva
  Behandles som ferskvare og bør oppbevares kaldt.

røyklagt.jpg
29979490178_7a2487fdb6_o.jpg

53591966_2176902169035473_4704301851384741888_n.png

Kontaktinfo:

Stolt Bryggeri
Hjelsengvegen 66
7509 STJØRDAL

+47 98262272

www.stoltbryggeri.no

Facebook