Langøra Kaffebrenneri

IMG_0619.JPG

LANGØRA KAFFEBRENNERI

Langøra holder til på Hjelseng Gård i Stjørdal. Vi handler spesialkaffe som er sporbar og i sesong, med spennende og særegne smaker som begeistrer oss. 

Kaffen har vi foredlet av noen fantastiske råvarer – et resultat av arbeidet til engasjerte og kunnskapsrike mennesker fra ulike områder av verden. Kaffens kvalitet avhenger i første omgang av opprinnelse, vekstforhold, bønnetype og prosessering. Dette er viktige faktorer som er med på å gi hver bønne sin unike smak. Gjennom brenneprosessen ønsker vi å ivareta og fremheve disse kvalitetene, slik at kaffebønnenes naturlige smaker og aromaer bevares. Siste hånd på verket, selve bryggingen, overlater vi til deg!

Våre kunder er kaffebarer, restauranter, hoteller og spesialforretninger både i Norge og utlandet. Du kan også bestille kaffe og kaffeutstyr i nettbutikken vår, og vi tilbyr også kaffeabonnement hvor du får tilsendt ferskbrent kaffe rett i postkassen.

Langøra Kaffebrenneri ble etablert i 2015 i det lille røde stabburet på Hjelseng Gård. Høsten 2017 flyttet vi inn i splitter nye lokaler på gården. Her har vi åpent utsalg av ferskbrente bønner alle hverdager, og kan tilby kaffesmaking og ulike kurs etter ønske. 

I 2017 og 2019 var vi vertskap for NM i Kaffebrenning her på gården, og i 2018 arrangerte vi Trøndelag Kaffefestival - med uoffisielt NM i Karsk og VM i Kokekaffe.

LANGØRA KAFFEBRENNERI

  • Åpent brenneri alle hverdager 09-16

  • Utsalg med ferskbrent kaffe og kaffeutstyr

  • Vi tilbyr kaffesmaking og bryggekurs for større og mindre grupper. Vi skreddersyr opplegg etter ønske. Ta kontakt!

  • Bestill kaffe eller bli kaffeabonnent på vår nettside: www.langorakaffe.no

KHE_4269-2-2.jpg
kris-renate2019.jpg

Kontaktinfo:

Langøra Kaffebrenneri
Hjelsengvegen 64
7509 STJØRDAL

+47 41530301

www.langorakaffe.no

Facebook

Instagram