Kilnes Gård

melk-landscape.jpg

KILNES GÅRD

Her møtes vi ved bordet eller ute på jordet. Opplev hvordan gården og naturen gir oss alt vi trenger. Det er nemlig slik at raushet lønner seg. Vi vet at godt, reint fôr gjør at kua lager den beste melka og at den gladeste grisen gir oss det beste kjøttet. Vi er stolte av jorda vi dyrker og mulighetene skogen gir. På Kilnes får du oppleve et raust og ekte gårdsliv, og ta del i hverdagen til både mennesker og dyr.

I Melkebua på Kilnes gård får du kjøpt gårdsmelk fra vår selvbetjente automat. Gårdsmelka er dagsfersk, fyldig og rund i smaken, og det nærmeste du kommer iskald melk rett fra melketanken. 

Melka koster 20 kr. pr. liter. Automaten tar kun kort.

MELKEBUA ER ÅPEN FOR SALG HVER DAG FRA KL. 08.00- 20.00. 

  • Melkebua - I Melkebua på Kilnes gård får du kjøpt gårdsmelk fra vår selvbetjente automat. Gårdsmelka er dagsfersk, fyldig og rund i smaken, og det nærmeste du kommer iskald melk rett fra melketanken.

  • Åpen Gård - Kom og opplev ekte og levende gårdsliv på nært hold i rolige og fine omgivelser

  • Håndarbeid - Kilnes Gård tilbyr salg, kurs og opplevelser innen ulike typer håndarbeid.

  • Kilnes Bunadssøm - Hjelper til med alt innen Trønder- og Nordtrønderbunad for damer.

Som liten gårdsgutt fantes det knapt noe bedre enn en kopp fersk, iskald melk rett fra melketanken. Dette er et barndomsminne jeg setter høyt, og melka vår er nok det nærmeste du kommer dette minnet.    Den eneste forskjellen er at vi har varmet opp melka til 72 grader i 15 sekunder, også kalt pasteurisering. Dette betyr at melka er helt trygg å drikke, samtidig som vi bevarer den gode ferske smaken som kanskje også du har minner om. Oppskriften er enkel; kyr som har det godt gir rett og slett bedre melk.    Hilsen bonden, og 45 glade melkekyr.   Odd Magne Storflor

Som liten gårdsgutt fantes det knapt noe bedre enn en kopp fersk, iskald melk rett fra melketanken. Dette er et barndomsminne jeg setter høyt, og melka vår er nok det nærmeste du kommer dette minnet.

Den eneste forskjellen er at vi har varmet opp melka til 72 grader i 15 sekunder, også kalt pasteurisering. Dette betyr at melka er helt trygg å drikke, samtidig som vi bevarer den gode ferske smaken som kanskje også du har minner om. Oppskriften er enkel; kyr som har det godt gir rett og slett bedre melk.

Hilsen bonden, og 45 glade melkekyr.

Odd Magne Storflor

 
KHE_9607-2.jpg

kilnesgard_logo-sq.png

Kontaktinfo:

Kilnes Gård
Kilnesvegen 49
7520 HEGRA

+47 99731675

www.kilnesgard.no

Facebook

Instagram