Ersgard

Ersgard_header.jpg

Ersgard

Strategisamling, gjestebudmiddag, bryllup, selskap eller ei helg med laksefiske. På Ersgard er det mange muligheter til å trives sammen.

Omgivelsene, maten og vertskapet er de viktige brikkene som skaper en uformell atmosfære. 

Alltid skreddersydd – akkurat slik du vil ha det. 

Vi i Ersgard gjør alt vi kan for at dere skal få en flott opplevelse hos oss. Tunet fra 1830-åra og de gamle husene gir mange muligheter til å gi både selskaper og møter en ny dimensjon. Her er det rom for samtaler, inspirasjon og gode pauser med og uten aktiviteter. 

Måltidene er viktige for gjestene i Ersgard. Mye av råvarene kommer fra kolleger i Auk, noe kommer fra egen hage og noe fra skogen. Så langt det går an fra Stjørdalsføret, og ellers så kortreist som mulig. Hos oss serveres hovedretten to ganger i rause fat og terriner. Til maten får dere også litt av historien vår servert. Servering hos oss må bestilles på forhånd. 

Vi har en vedfyrt bakerovn som vi bruker aktivt i matlagingen og som også brukes som navet i en del av aktivitetene vi tilbyr. Gårdens ventepølse kombinert med en skotthyllturnering og et ølsmakekurs med godt lokalt øl er alltid populært.  

Ersgard tilbyr overnatting med frokost i tradisjonsrike og stemningsfulle omgivelser. Gårdshotellet har kapasitet på overnatting for 27 personer totalt fordelt på fem leiligheter med tilsammen 14 soverom. Hvis du er her med en gruppe, på todagers møte, laksefiske eller lignende, setter vi selvfølgelig sammen en pakke til deg etter ditt behov.

På tunet, i fjøset, i konferansehagen, ved elva, ved sommerfjøset eller i Storstuggu - hos oss er det mange muligheter for store arrangementer. Ersgard er en flott ramme, enten det er ei operaoppsetning, en blueskonsert eller et marked.

Vi gleder oss til å hjelpe deg. 

Velkommen til ERSGARD, velkommen til gårds!

Ta kontakt med Grete på 90187220 eller post@ersgard.no

6014273260_c00a9c9923_b.jpg

Ersgard-logo.jpg

Kontaktinfo:

Ersgard
Sørsidevegen 460
7514 STJØRDAL

+47 90187220

www.ersgard.no

post@ersgard.no

Facebook

 
IMG_7493-2.JPG