Kirkebyfjellet Konferansesenter

Velkommen til Kirkebyfjellet! Her er det godt å være; raust og hjertelig. Vi er heldige som har beliggenhet i fjellbygda Meråker, og i kjøkkenveien benytter vi oss i stor grad av det naturen og bygda har å by på av råvarer. Kirkebyfjellet er både et konferansesenter, har restaurant og tilbyr overnatting,  i et moderne hyttetun, med fine hytter og en fantastisk fin beliggenhet.

Read More
Øfsti Søndre

Stabbursbutikken på Øfsti søndre selger grasfôra kjøtt, garn, skinn og egg fra egne dyr. I butikken finnes også andre smakfulle og landlige varer. Gården er opptatt av å ta vare på lokale, historiske husdyrraser og har både grå trøndersau og trønderfe som pleier kulturlandskapet rundt gården.

Read More
Teveltunet

På Teveltunet Fjellstue har vi vakker natur, utsikt, kortreist mat, overnatting og møterom. Vi har en av de beste totalpakkene når det gjelder konferanseopphold, matopplevelser og aktiviteter i naturen. Teveltunet har også eget bryggeri og gårdsbutikk.

Read More
Dullum Slakteri

Dullum Slakteri er en håndverksbedrift som tilbyr sine produkter både til forbruker og storhusholdninger. 
Vi driver i 3. generasjon innen kjøttfaget og har ett godt anlegg på Stjørdal. Som eneste soddprodusent i landet produserer vi vårt sodd etter forskriften om "Festsodd fra Trøndelag”.

Read More
Veiseth

Veiseth er den eneste bringebærprodusenten i dalføret. Vi har også Stjørdal sin egen, søte bringebærsort Stiora. Du kan plukke bærene selv eller kjøpe en ferdigplukket kasse. Kom og smak usprøyta bringebær dyrka i pakt med naturen!

Read More
Stolt Bryggeri

Håndverksbrygget øl fra Stjørdal, Trøndelag. Vi er etablert på idylliske Hjelseng Gård i Stjørdal og produserer over 45.000 liter øl i året som selges i dagligvarebutikker i hele Trøndelag og i Vinmonopolet landet over. Vi er åpent for besøk og har bryggeriutsalg hvor vi også tilbyr fylling av growlerflasker ved vår egen growlerfyllestasjon.

Read More
Meråker Kjøtt

Meråker Kjøtt har forsynt hele Trøndelag med kvalitetsvarer siden 1954. Visjonen vår er å alltid være i sentrum av norsk mattradisjon. For oss betyr det at vi både streber etter å bevare den tradisjonelle håndverkskvaliteten, men at vi stadig tenker nytt for å videreutvikle både oppskriftene og produktsortimentet vårt

Read More